Annonse


Ny norsk datadistributør

– Vi startet opp nå i april og vil blant annet satse på distribusjon av egne merker som vi importerer selv. Vi leverer alt fra små kort til ferdige maskinpakker, sier daglig leder Mohamed Karim i Interactive Group til Dagens Telecom.

«Apex-billett»
– InterActive Group har også inngått en avtale om å overta all distribusjon av PCer fra Norske Apex. Dette er solide kvalitetsmaskiner og vi regner med å selge mellom 4.000 og 5.000 Apex-PCer fra april og ut året, sier Karim.

1.200 kurs
Osloselskapet InterActive Group står også for distribusjon av 1.200 forskjellige datakurs. Kursene er interaktive multimediakurs på CD-ROM.

– Kursene finnes i første omgang på engelsk, men vi arbeider med å oversette de mest populære kursene til norsk, sier Karim til Dagens Telecom.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse