Annonse


Ingen konkurrent

– Jeg er usikker på antallet internettbrukere i Tromsø-området og mulige nettavis-lesere. Den nye nettavisen «Tromsø i Norge» vil på kort sikt ikke være noen direkte økonomisk konkurrent til oss. På nyhetssiden vil den nye nettavisen selvsagt kunne konkurrere med oss, men etter det jeg forstår har de foreløpig begrensede journalistiske ressurser, sier Hansen til Dagens Telecom.
Vurderer egen nettavis
– Uansett så bekrefter oppstarten av nettavisene at vi tradisjonelle avisfolk går inn i en fremtid med økt konkurranse fra de digitale mediene. Selv om Nordlys nylig solgte Nordlysnett, vil vi satse på et digitalt medium om ikke så alt for lenge. Når vi starter med egen nettavis og formen på denne er enda under utredning av våre folk, sier Hansen til Dagens Telecom.

Se også: Første lokale nettavis

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse