Annonse


Brudd på NRKs nettradio

Strid om arbeidstid førte til at NRKs «Alltid nyheter» kom ut i vingestekket utgave på selveste åpningsdagen torsdag, og at den offisielle åpningen ble avlyst.

Leder i journalistlaget på NRK, Steinar Nilsen, mener at ledelsen i NRK har skylden. Han hevder at NRK ikke har hatt forhandlinger om arbeidstid og om måter arbeidet skal organiseres på før etter at kanalen kom på luften.

Lite konkret
– Stasjonen ble åpnet med brask og bram mandag. Vi var generøse som sa at de kunne åpne hvis de hadde forhandlet med oss før klokken tolv torsdag. De har forhandlet , men har ikke kommet med noe konkret tilbud som er interessant. Da er vi tilbake til kravene i det eksisterende lovverket, og da får NRK-ledelsen problemer, sier Nilsen til NRK Dagsnytt.

Vil sende
Bruddet i forhandlingene om arbeidstidsavtale vil føre til et redusert tilbud fra NRKs «Alltid nyheter».

– Tilbudet vil bli begrenset, men det vil bli sendt nyhetsbulletiner som vanlig, sier prosjektleder Kjetil Svorkmo Bergman i NRK.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse