Annonse


Brakstart for Compaq

Årets brakstart for Compaq økte omsetningen på verdensbasis fra 29,4 milliarder kroner til 33,6 milliarder kroner, en økning på 14,3 prosent. Aksjonærene har all grunn til å være fornøyd, fortjenesten per aksje økte til 9,5 kroner mot 5,9 kroner i første kvartal i fjor.

Mer vekst
– Vi forventer sterk vekst gjennom hele 1997, vi er sterkt posisjonert til å vinne markedsandeler og øke resultater, sier toppsjefen i Compaq Echard Pfeiffer.

Compaq melder at det fantastiske resultatet skyldes blant annet at de har tatt grep om økonomistyringen. Konsernets fokus på kapitalstyring har forbedret likviditeten fra forrige år med 358 prosent til 32,9 millioner kroner.

Norge øker også
Compaq i Norge melder også om et meget solid første kvartal i år. Dagens Telecom meldte tidligere at Compaq har hatt et totalsalg på 19.000 servere i løpet av årets første tre måneder. Dette er en økning på 76 prosent i forhold til samme kvartal i 1996.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse