Annonse


Bay kjøper IP-adresser

På et TCP/IP-nettverk identifiseres hver node av en unik IP-adresse og et domenenavn (f.eks. www.telecom.no). I dag krever store IP-baserte nettverk kontinuerlig oppdatering av disse adresse- og navnesystemene, som dessuten iblant finnes i ulike databaser på ulike servere.

Manuell oppdatering
Hittil har oppdateringer av adressesystemene ofte blitt styrt manuelt, med de feilkildene og den enorme arbeidsinnsats som det kan innebære. Alternativet kan være katalogløsninger, som Novells NDS, men for selskaper som tildeler IP-adressene dynamisk har man ikke hatt reelle løsninger.

Forenkling
Isotro er en leverandør av teknologi for DNS (Domain Naming Service) og DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol). Isotros løsning, NetID, innebærer i følge Bay vesentlige forenklinger av håndteringen av IP-adresser, DNS og DHCP for dem som har ansvaret for store TCP/IP-nettverk.

Integrerer teknologien
Isotro er spesialister på løsninger for håndtering av IP-adresser som styrer trafikken både på bedriftsnett og på Internett. Teknologien fra Isotro kommer til å bli integrert i hele Bay Networks produktlinje.

Bay Networks betaler 11 millioner dollar (omlag 97 millioner kroner) kontant for alle aksjene i Isotro.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse