Annonse


Portugal velger Concert

Etter ett års forhandlinger med Concert, AT&T-Unisource og Global One, har Portugal Telecom valgt førstnevnte som sin strategiske partner. Samtidig har det spanske Telefonica varslet at det senere denne uken vil kunngjøre sitt valg av strategisk partner. Sjansene for at spanjolene også velger Concert er 80 prosent, skriver Financial Times tirsdag.

Sunn konkurranse
Et miljø av ‘sunn konkurranseånd’ var det som fikk portugiserne til å velge Concert. I Norge har Telenor også valgt BT-MCI alliansen som sin strategiske partner.

Skilsmisse
Portugisernes valg øker naturlig nok sjansene for at spanjolene gjør samme valg. I så fall må de først skille seg fra Unisource, som består av de nasjonale teleoperatørene i Nederland, Sverige og Sveits.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse