Annonse


Går sammen om sikkerhet

– Et kvantesteg for oss, sier Arthur Olafsen i Norman Defense Systems til Dagens Telecom etter at det onsdag ble kjent at Norman byr på Verimation. Åtte av ti aksjonærer i Verimation har allerede indikert at de er positive til kjøpet.

Tredobling
Mens Norman alene i fjor kunne vise til en omsetning på 102 millioner kroner, vil det nye selskapet få tre ganger så høy omsetning. Det er foreløpig ikke bestemt hva det nye selskapet skal hete.

Global
Det nye selskapet vil være representert i Skandinavia, Nord- og Sør Amerika, Asia og Australia og vil sysselsette om lag 320 mennesker. Norman alene har i dag 196 ansatte, som er en firedobling bare i løpet av det siste året.

Gjennombrudd
Selskapet skal levere et bredt spekter av sikkerhetsprodukter. Med seg bringer Verimation en kundeliste på rundt 1.000 kunder, deriblant 27 av de største forsikringsselskapene i Tyskland. Norman har allerede fått et gjennombrudd i Tyskland med Deutsche Telekom og Siemens Nixdorf.

Fjernarbeid
En av avtalene gjelder en ny tjeneste som Deutsche Telecom nå tester: Sikkerhet ved fjernarbeid. Ikke minst i lys av den raskt voksende interessen for hjemmekontor er dette et potensielt vekstområde. I juni planlegger Deutsche Telekom å lansere slik fjernoppkobling som en del av det vanlige tjenestetilbudet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse