Arkiv

Annonse


Furuseth til VIAG

ArkivMartin Furuseth får tittelen Managing Director Corporate Development, og blir medlem av konsernledelsen i VIAG INTERKOM i Tyskland. Furuseth vil få et overordnet ansvar for konsernets strategi, organisasjonsutvikling, informasjonssystemer, markedskommunikasjon og internasjonale relasjoner.

Permisjon
Han fratrer stillingen som adm. direktør i Telenor Bedrift 16. april og vil ha permisjon fra Telenor-konsernet i perioden han er hos VIAG Intekom.

Internasjonal erfaring
– Jeg har flere ganger tidligere i min karriere vurdert muligheten for internasjonal erfaring, og Telenor-engasjementet i VIAG muliggjør nå dette. Samtidig vil permisjonsordningen resultere i at jeg ikke mister kontakten med Telenorsystemet, opplyser Furuseth.

Fem år i Telenor
Martin Furuseth er 43 år, og fra Ullensaker. Han kom til Telenor i 1992, og har hatt hovedansvar for Telenors aktiviteter i det norske bedriftsmarkedet gjennom oppbyggingen av Telenor Bedrift. Furuseth har tidligere hatt stillinger i TBK, Digital og IBM i Norge

Se også: Telenor fikk ja til VIAG

Annonse