Annonse


WebOn klar for utlandet

– WebOn har møtt stor interesse, og er nå klar for internasjonal lansering. Vi finner det både strategisk riktig og hensiktsmessig at selskapsnavn og produktnavn er det samme, sier daglig leder Jon Anders Aas-Haug i WebOn.

Matnyttig
– Vi er blant Norges ledende løsningsleverandører av handelssystemer på Internett. Vår hittil mest kjente referanse er Matnett, sier Aas-Haug.

Første utenlandske distributør er på plass i Sverige, og i disse dager forhandler WebOn om flere avtaler både på kunde- og distribusjonssiden.

Ferdig innredet butikk
WebOn produktene er i prinsippet en ferdig innredet butikk på Internett, men med tomme hyller. Den modulbaserte handelsløsningen leveres med både standard rutiner og mulighet til full integrering med eksisterende ADB-systemer.

Annonse