Arkiv

Annonse


Nera-kontrakt på 30 mill

ArkivKontrakten karakteriseres som en turnkey-kontrakt for den norske utstyrsprodusenten i det sterkt konkurranseutsatte filippinske telemarkedet. Et marked der mer enn 15 private teleoperatører konkurrerer om å utvikle nye teletjenester.

Totalleveranse
Nera har fått ansvaret for totalleveransen av teleutstyr til NPCs oppgradering av telenettet til Luzon Grid Telecommunication System. I tillegg til leveranse av Neras digitale radio, omfatter avtalen blant annet UHF relestasjoner og terminaler, dieselgeneratorer og radiotårn.

Partene ble enig om innholdet i kontrakten allerede i februar, men avtalen blir først undertegnet i dag.

Solid fotfeste
Den norske teleleverandøren har allerede sikret seg et solid fotfeste på øyriket i Sørøst-Asia. Nera fikk sin første kontrakt på Filippinene i 1995, og har fra før kontrakter med Liberty Telecom, Extelcom og Smart Communication.

Nera har allerede et datterselsskap i Manilla, og planlegger å åpne et representasjonskontor i Ceby City.

Annonse