Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Digitale linjer i boligen

OSLO: Nærmere 30 000 privatkunder har tegnet abonnement på ISDN Basis, sier produktsjef Håkon Dyrnes hos Telenor Privat til Dagens Telecom.

Arkiv
Siden Telenor Privat i oktober i fjor begynte å tilby ISDN Basis-abonnement, har 18 000 abonnenter fått digitale linjer. I tillegg kommer 10 000 linjer til Statoil-ansatte som nå får gratis hjemme-PC med ISDN.

20 prosent av bedriftene
– Målet er 70 000 private ISDN-abonnenter ved utgangen av året, sier Harald Dyrnes i Telenor Privat. Han er produktsjef for ISDN Basis. I tillegg til de nærmere 30 000 privatabonnentene, har 40 000 bedriftskunder anskaffet ISDN-abonnement.

7 av 10 velger ISDN
For næringslivet ble ISDN tilgjengelig allerede i 1994. 20 prosent av alle norske bedrifter har nå ISDN-tilknytning. Ved nybestillinger, velger 7 av 10 bedrifter ISDN.
Stikkord: Mobil