Annonse


Norman kvesser klørne

Cats Claw kan installeres som en helautomatisk, gjennomsiktig program som oppdager og fjerner makrovirus. Operasjonen skjer uten at brukeren blir forstyrret i sitt arbeide. Programmet passer til enhver tid på dokumenter som er i bruk, og krever ingen interaksjon fra brukeren, melder Norman.

Tilpasset nettverk
I nettverk kan programmet gi melding til driftsansvarlig dersom virus blir oppdaget. Norman har også utviklet en løsning for automatisk distribusjon av programvaren i nettverk. Programmet vil bli regelmessig oppdatert for å takle nye makrovirus.

Integrert modul
– Modulen Cats Claw kompletterer vår eksisterende Norman Virus Control, og vil integreres som en del av denne pakken, sier adm. direktør Tom Christensen i Norman Data Defense Systems AS.

Plagsomt virus
Makroviruset opererer på applikasjonsnivå, og kan både slette og endre verdifull informasjon. Virusgruppen har vært i enorm vekst, og har etterhvert blitt en plage for mange, inklusive oss her i redaksjonen i Telecom Revy.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse