Annonse


MCI med hula-rabatt

Den amerikanske teleoperatøren MCI utfordrer de gamle teleselskapene på stadig nye områder. Nå tilbyr selskapet sine telefonkunder ferie under palmene for dem som ringer mest. Tilbudet gjelder også internettkunder. Dermed kan du bokstavelig talt surfe deg til Hawaiis badestrender.

5 miles pr. dollar
Tilbudet gjelder medlemmene av bonusprogrammet til Hawaiian Airlines. I tillegg til vanlige bonuspoeng på flyreiser, tjener de fem miles for hver dollar de ringer og bruker MCI. Dette gjelder både innenlands og utenlandssamtaler, i tillegg til Internett og personsøkertjenesten.

Gaveartikler
Det er ikke bare reiser som tilbys. Medlemmene kan ta ut sine poeng i form av alt fra småpresanger til komplette feriepakker. Minimumskravet er 5.000 miles, hvilket betyr at du må ha ringt for 1.000 dollar – eller snaut 7.000 norske kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse