Annonse


Hull i e-commerce

Advarselen vil gå ut på at brukere som ikke er kompetente ikke bør bruke e-commerce til netthandel.

Uløst problem
Både Microsoft og Netscape har innrømmet at det finnes et sikkerhetsproblem som de foreløpig ikke har klart å løse. Sikkerhetshullet gjør at kredittkortnummere og annen konfidensiell informasjon kan spres til uvedkommende fra netthandelsider som er slurvete programmert.

Skylder på HTML
Netscape mener at problemet viser til svakheter innen HTML-programmering. Uaktsomme programmerere kan bruke feil kommandoer og dermed fjerne sikkerheten i e-commerce helt.

Sprer konfidensiell informasjon
Sikkerhetsproblemet oppstår når du bestiller varer via et e-commerce skjema online opplyser Client Server News. Hvis du ombestemmer deg og går videre til en usikret side uten å fjerne opplysningene fra skjemaet, kan andre få tilgang til dine konfidensielle opplysninger.

Kan unngås?
Husk derfor å fjerne alle spor etter dine avbrutte handleturer på nettet. En annen løsning for sikker netthandel er å benytte URL-adresser og ikke hyperlinker når du går videre til en ny side fra et e-commerce skjema.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse