Annonse


Tredimensjonal lyd i PC

Lydkortet er utviklet på basis av samme teknologi som NASA bruker i sine 3-D lydsimulatorer.

Treg utvikling
– Utviklingen innenfor PC-lyd har hittil ligget langt etter utviklingen av andre PC-teknologier som grafikk-kort og modemer. Med Monster Sound får brukerne bedre muligheter til å utnytte de programmerbare lydfunksjonene som er tilgjengelig i Microsoft Windows 95, sier salgsdirektør Andy Brannan i Diamond Multimedia Nordeuropa.

Ytterligerer oppgradering
Det blir mulig å utføre fremtidige oppgraderinger på lydkortet ved nedlasting av programvare fra Diamonds BBS eller Web-site. Diamond overveier blant annet oppgradering til Dolby AC-3 som er bransjens lydstandard for DVD-ROM.

Forventet pris på lydkortet er 2.590 kroner, opplyser Diamond Multimedia.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse