Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Populære snakkesider

BERGEN: BA har landets mest populære snakkesider, viser Kapital Datas oversikt over Webens Ti på Topp. Bergensavisen kommer også høyt opp på lista over landets mest besøkte nyhetssider.

Med jevnt over mer enn 1,5 millioner oppslag i måneden, har Bergensavisen nærmest klippekort på førsteplassen på lista over de mest besøkte snakkesidene på nettet.

I en gjennomsnittsmåned har sidene mer enn dobbelt så mange oppslag som den nærmeste konkurrenten.

Slår Aftenposten
Mer overraskende er det kanhende at den populære snakkesiden kan konkurrere med riksavisenes nyhetssider i popularitet. For perioden 3. februar til 2. mars hadde snakkesidene bare 400.000 færre oppslag enn VGs nyhetssider, men likevel nærmere 200.000 flere oppslag enn Aftenpostens nyhetssider, i følge Web oversikten.

Positivt overrasket
– Egentlig så er vi positivt overrasket over oppslutningen, sier Svein Solheim, driftsansvarlig for BAs satsing på elektroniske medier.

Bergensavisen var tidlig ut med sin Internettsatsing. Allerede i januar 1996, var snakkesidene på lufta. Det at siden er enkel, hjelper godt på populariteten. BA har også brukt mye ressurser på å profilere siden.

Skoleungdom
Det er særlig skoleungdom i Bergensområdet som bidrar til den skyhøye hit-statistikken på BAs snakkesider.