Annonse


Olicom kjøper CrossComm

Oppkjøpet av CrossComm skal godkjennes på de to firmaenes generalforsamlinger i begynnelsen av juni.

Et langt steg fram
– I de siste par årene har Olicom investert kraftig i ATM og Token-Ring svitsjing, blant annet gjennom en felles utviklingsavtale med Cisco. Kjøpet av CrossComm vil fremskynde vår satsing på dette raskt voksende markedet med omlag 18 måneder, sier adm. direktør Lars Stig Nielsen i Olicom.

Kompletterer
De to selskapene vil ifølge Olicom utfylle hverandre. Gjennom oppkjøpet av CrossComm ønsker Olicom å styrke sin posisjon som totalleverandør av løsninger til blandede nettverk med IBM stormaskiner.

CrossComm har spesialisert seg innen backbone-orienterte løsninger med SNA, ruting og hurtige ATM-løsninger til større selskaper. Olicom har sin styrke i Token Ring og ATM-teknologi til desktop-PCer, servere og arbeidsgrupper.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse