Annonse


Billigere og raskere

Selv om Bill Gates skal ha blitt møtt med hånlatter under WinHEC ’97 i San Francisco, var han ikke desto mindre entusiastisk over PC-utviklingen siste år. Gates kunne glede seg over at det i fjor ble solgt 60 millioner Windows-baserte PCer på verdensbasis og at veksten de to siste årene har ligget på 20 prosent.

Vises nå
Gates la stor vekt på at PCen nå skal bli enklere å bruke. Prototypen på en PC som slås på like enkelt som en TV – såkalte OnNow PCer – blir nå vist for første gang under messen. PC’en vil også bli mer interaktiv og ta i bruk nye typer video- og web-baserte tjenester. Dessuten vil de bli langt billigere enn i dag.

Tre av fire
Bare i fjor ble det sluppet 1.054 nye Windows-applikasjoner på markedet. Tre av fire storbedrifter i USA bruker nå Windows 95 eller Windows NT som plattform.

Årets WinHEC-konferanse er den sjette i rekken og samler mer enn 4.000 representanter for hardware-industrien i hele verden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse