Roger Wangberg

Annonse


Applesjefen i Oslo

Roger WangbergDe som har vært borti ATM 4.0 forstår lettere hva Larsens «boks-system» går ut på. ATM 4.0 styrer fontene du bruker etter behov. Den åpner de fontenen du trenger og lukker dem igjen etter bruk. Slik unngår du at systemet blir for tungt.

Larsen tror at all PC-software vil være basert på systemet i løpet av tre til fem år.

Satser på «Yellow box»
Mac-brukere som venter på system 8.0 (alias Raphsody) må fortsette med det en god stund til. System 7.6 som akkurat er lansert, vil bli fulgt opp med 7.7, 7.8 og 7.9 før Raphsody kommer. Den foreløpige datoen er satt til desember i år.

Raphsody er plattformuavhengig, og dersom produktet holder mål, vil systemet støtte 99% av alle eldre applikasjoner.

Enklere produktlinje
Etter å ha lansert stadig nye produktnavn og serier er forvirringen blant kundene stor. Apple tar nå dette problemet på alvor og krymper produktserien til tre hovedsegmenter:
 • Power Mac
 • Power Book / Newton
 • Servere

  Mister jobben
  Det var ikka bare glad-meldinger Larsen hadde å bringe. Da temaet var fortsatt slanking av konsernet, hørtes han mer ut som en kreativ bokfører for Berkley Bank. Larsen presenterte regnestykker ingen skjønte stort av, men kom frem til at 250 mennesker ville miste jobben i Europa. På Verdensbasis var tallet rundt 4000 og i Norge 1.

  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse