Arkiv

Annonse


Fant datteren på nettet

ArkivDatteren, den kanadiske modellen Kilauren Gibb (31) visste at hun var adoptert, og i januar fikk hun vite at hun hadde en musikalsk mor, som hadde hatt polio da hun var ett år gammel.

Stoppet av loven
Joni Mitchell adopterte bort sin datter da hun var en ukjent og fattig student. I fjor fortalte Mitchell i et intervju i The York Times at hun ønsket å se igjen datteren. Men de kanadiske adopsjonslovene stoppet henne.

Hjemmeside
Wally Breese, en av Joni Mitchells fans, hadde satt opp en hjemmeside med opplysninger om artistens liv og karriere. Etter intervjuet fikk Breese flere ganger e-post fra adopterte kvinner som ba om hjelp til å finne sin mor.

Varslet agenten
Breese satte opp en rekke spørsmål på hjemmesiden. Dersom svarene fra de adopterte kvinnene så ut til å stemme, varslet han Mitchells agent, som sendte dem videre til artisten.

Annonse


Venninne så likhet
Kilauren Gibb, var ingen beundrer av morens musikk. En venninne så imidlertid likheten mellom de to og ba henne å se på Joni Mitchells hjemmeside. Dermed var kontakten opprettet.

I følge den amerikanske nettavisen Wired, tilbrakte mor og datter sist helg sammen for å bli kjent med hverandre igjen. Gibb kunne fortelle sin mor at hun er bestemor til en fire år gammel gutt.

Annonse