Annonse


Digital multimedia-TV

– Den neste store digitale sammensmeltningen vi ser konturene av omfatter TV og PC, to utstyrsenheter vi bruker nesten daglig, sier adm. direktør og styreformann Eckhard Pfeiffer i Compaq.

Eventyrland
– Den digitale revolusjonen innen underholdningsindustrien åpner tilgangen til et eventyrland av interaktive brukertilpassede valg innen underholdning og informasjon, sier Pfeiffer i sitt foredrag for industriledere innen medie og underholdningsindustrien.

På samme spor
Microsoft, Intel og Compac har sammen lansert et forslag til en standard som vil muliggjøre en fullstendig sammensmeltning mellom forskjellige digitale medier.

Tanken om en slik sammensmelting er lansert tidligere. Nå når giganter som Microsoft, Intel og Compac satser sammen om en felles standard for å få dette i (en) boks kan vi vel regne med at det blir virkelighet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse