Annonse


Kvalitet i fokus

NFK representerer European Organization for Quality (EOQ) i Norge. Organisasjonen har til formål å være en drivkraft for utvikling av ledelsesformer, metoder og hjelpemidler som øker kvaliteten på produkter og tjenester.

NFK ønsker å bidra til å styrke næringslivets konkurranseevne og effektiviteten av offentlige tjenester. Kvalitetssikring og evalueringsordninger for IT-systemer er blant områdene organisasjonen engasjerer seg i.

Interessen for arrangementet har så langt vært upåklagelig. Det er regelrett kamp om å holde foredrag på EOQ ‘97. Nærmere 200 henvendelser og papirer fra 30 nasjoner er behandlet.

– Det betyr at vi har kunnet legge listen høyt. Den store interessen for å holde foredrag varsler godt for selve deltagelsen, sier organisasjonsansvarlig May Kristin Salberg.

Annonse


Det er ventet at omkring 1.000 personer skal delta på EOQ 97. Pågangen er allerede godt merkbar både i sekretariatet og hos organisasjonskomiteen, melder NFK.

I forbindelse med EOQ 97 er det lagt opp til bedriftsbesøk og en rekke sosiale og opplevelsesrike tilbud. Slik blir konferansen også en fin måte å markere seg på for tusenårsjubilanten Trondheim

Annonse