Annonse


Internet Explorer er her

Betaversjonen av Explorer 4.0 har faktisk vært tilgjengelig for nedlasting siden søndag. Da la Microsoft ved et uhell betaen ut på sin Web-server, for så å fjerne den like etterpå. Mange rakk imidlertid å kopiere programmet, og tilby det for nedlasting allerede søndag.

Tidkrevende nedlasting
På grunn av heftig trafikk, var den 12 MB store ie4stw95-fila imidlertid ikke særlig håndterbar. Vi opplevde å få nedlastingstiden beregnet til 5-6 timer fra de amerikanske nettstedene, til tross for ISDN-linje. Med den norske ftp-serveren ftp.bitcon.no, gikk det imidlertid raskt unna.

Integrert med Win 95
Når Microsoft i tirsdag offisielt åpner testen av Internet Explorer 4.0, får brukerne for første gang prøve en browser som integrerer nettet med operativsystemene Windows 95 og NT. De kan navigere med samme grensesnitt, enten dokumentene ligger på harddisken eller på nettet. Den første beta-versjonen inneholder imidlertid ikke den mye omtalte kringkastingsteknologien som automatisk sender innhold til brukerne.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse