Annonse


Hugin gir fondsinfo

-Vi ønsker å hjelpe fondsselskapene med å gjøre sin informasjon tilgjengelig på Internett, sier prosjektleder Thorbjørn Brevik i Hugin.

-Vi bygger på over ett års erfaring fra Hugin Online, hvor vi har en godt fungerende modell og et opparbeidet publikum for tilsvarende informasjon om børsnoterte selskaper. Vi håper å nå et enda større publikum med den nye tjenesten (http://hugin.sol.no/fonds/), i og med at fondssparing har blitt svært populært.

Hugin Fonds begynner forsiktig med daglig oppdatert kursinformasjon for alle fondsselskapene, samt full informasjon på to deltagende selskaper. Men utvidelsesplanene er klare:

-I løpet av kort tid vil brukerne kunne registrere seg for å motta meldinger fra utvalgte fondsselskaper gratis via e-post, og kursinformasjonen skal utvides med blant annet rangeringer og avkastningstall, sier Brevik.

Kjøp og salg av fondsandeler vil også være en realitet for de fondsselskapene som ønsker det.

En egen «porteføljemodell» skal lanseres senere for å gjøre det mulig å følge kursutviklingen på de fondsselskapene man er spesielt interessert i. Brukerne skal også kunne følge sitt fonds prestasjoner i forhold til risikoprofilen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse