Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nettverktøy på nett

OSLO: En halv million medlemmer av Microsofts Site Builder Network får gratis tilgang til Borlands nye utgave av utviklingsverktøyet IntraBuilder for Client/ Server.

Borlands program IntraBuilder er et utviklingsverktøy for å dele sanntids-data på web. Det har nylig fått to utmerkelser av amerikansk presse for sitt visuelle designverktøy og sin databaseadministrasjon. Prisene er PC Week Lab’s Analysis’s Choice Award og Best of LAN Times Award.

Profesjonelt
Microsofts Site Builder Network skal være et forum for profesjonelle web-utviklere. Stedet tilbyr designere, produsenter, aministratorer og utviklere informasjon, opplæring og ideer for forretningsutvikling. (www.microsoft.com/sitebuilder).

Intrabuilder støtter Microsofts produkter: Explorer, Internett Server, ActiveScript, ActiveX og SQL Server.