Annonse


Lukter på Norge

– Vi er absolutt interessert i norsk DCS 1800-lisens, men avventer vilkårene. Norge er ikke noe enkelt land, og blant annet vil kravene til dekning være helt avgjørende for om vi kommer til å søke eller ikke, sier FTs nordiske talskvinne, Monique Moullé-Zetterstrøm, til Dagens Telecom.

Milliardinvestering
France Telecom ble nylig tildelt DCS 1800-lisens i Danmark som en av fire operatører.

De tre andre er TeleDanmark, Sonofon og Telia. Franskmennene skal investere 1,1 milliard danske kroner (1,17 milliarder kroner) frem til år 2007 og har forpliktet seg til en geografisk dekningsgrad på 50 prosent.

Avventer
– Et tilsvarende dekningskrav er ikke aktuelt for Norge. Danmark er et enkelt land, i Norge har dere mye fjell. Dette sammen med spørsmål vedrørende interconnect-avtaler er noe vi vil avvente til vi får en nærmere avklaring, sier Moullé-Zätterstrøm til Dagens Telecom.

Annonse