Annonse


Intel med administasjon

LANDesk griper inn før PCen bootes opp. Før harddisken på den lokale PCen starter opp, blir kontakten knyttet til en lokal server. Da er det mulig for en administrator å installere nye program eller filer, eller foreta reparasjoner eller oppdateringer.

Verktøy
Serveren som bruker LANDesk kan svare med automatiserte tjenester som konfigurasjon, starte operativsystem eller boote maskinen, eller den kan foreta en sjekk av maskinens funksjoner.

Intels program kan også brukes i nettverk, og siden LANDesk bruker protokollen DHCP, kan forbindelsen kjøres gjennom routere.

Manager
Programmet skal kunne kjøres på alle PC’er, inkludert NetPC.

LANDesk Service Agent vil bli inkludert på motherboards som blir tilgjengelig i andre kvartal i år, og kan også leveres med Intels Fast Ethernet kontrollere, LAN-adaptere, eller Rom-chips. Intels LANDesk Configuration Manager er et program som selges separat.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse