Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Apple blir «kongelig»

Den Saudi Arabiske prinsen og investoren Alwaleed har kjøpt mer enn fem prosent i Apple. Prinsen kjøpte aksjer for 782 millioner kroner, og har stor tro på økonomisk gevinst.

– Jeg har fulgt med Apple i flere måneder og har tro på at selskapet har potensiale til igjen å kunne gi sine aksjonærer stor fortjeneste, sier Prins Alwaleed Bin Talal Bin Abdulaziz Al Saud til Financial Times.

Populært selskap
Til tross for Apples problemer og deres nylig annonserte oppsigelser av 4.100 ansatte er selskapet tydeligvis populært blant investorer:

Dagens Telecom kunne søndag melde at Oracles Larry Ellison tar sikte på å kjøpe 60 prosent av Apple for en pris på 8,5 milliarder kroner. Selskapet som i løpet av tre måneder har redusert sin verdi med 25 prosent, antas nå å være verdt omlag 14 milliarder kroner.