Annonse


Nokia på fast grunn

Nokia leverer to av sine flerfunksjonelle telefonsentraler og sørger for support og vedlikehold gjennom en omfattende femårs rammeavtale .

Forbedrede tjenester
Den første svitsjen skal være i drift i aller nærmeste fremtid, mens den andre først kommer i funksjon senere i 1997. Meningen er at svitsjene skal forbedre Redstones nåværende tjenester samtidig som de vil støtte et fremtidig tjenestespekter.

Fikk lisens
Redstone Network Services startet sin virksomhet i februar 1995. Ikke lenge etter oppstarten fikk selskapet innvilget en linsens med varighet på ti år for drifting av et offentlig telefonnett i Storbritannia.

Ny-gammel teknologi
Nokias fastnett svitsjer benytter samme DX 200 teknologi som de mobile svitsjeapplikasjonene selskapet tidligere er kjent for.

Annonse