Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Feilmeldingen ringer deg

OSLO: Nå kan du få talebeskjed over telefonen din når det er feil i bedriftens nettverk. Det er Cabletron og Singlepoint som sammen lanserer den nye måten å motta feilmeldinger på.

Deskill
– Alarm/Point fra Singlepoint øker Spectrums kapasitet for feilisolering. Den nye løsingen går et skritt videre og tilbyr talebeskjeder når feil oppstår i nettverket, sier direktør Hans Lundmark i Cabletron Nord-Europa.

Enestående
– Dette er en tjeneste som ingen andre overvåkningsplattformer kan tilby, sier Lundmark.

Singlepoints produkt Alarm/Point integreres med Cabletrons Spectrum Enterprise Manager. Sammen kommuniserer de to med Spectrum Alarm Manager og gjør det altså mulig for deg å motta SNMP-meldinger som talemeldinger over telefonen.