Annonse


Verdens raskeste

Utvalgte produsenter av kraftige arbeidssstasjoner og servere mottar i disse dager Digitals 21164 600 Mhz Alpha-prosessor. Digital sørger også for de andre nødvendige byggeklossene som trengs for å bygge lynraske datamaskiner.

Hovedkort til sommeren
Med det nye hovedkortet AlphaPC 164LX kan produsentene bygge Windows NT-systemer som forøvrig bruker standard PC-komponenter. Hovedkortet, som håndterer prosessorer med hastigheter mellom 400 og 600 Mhz og nivå-3 cache, kommer imidlertid først til sommeren.

4 X Pentium Pro
Foreløpig finnes det bare noen få applikasjoner for DAK, økonomiske analyser og Internett-servere som kan utnytte den raske prosessoren. Målt med SPECint95- og SPECfp95-standarden har Alpha-prosessoren en ytelse på henholdsvis 18 og 27. Intels 200 Mhz Pentium Pro har en tilsvarende ytelse på 8.09 og 6.70.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse