Annonse


Null hull?

Betaen av den mye omtalte Web-browseren Internet Explorer 4.0 skulle opprinnelig være klar for nedlasting i midten av mars. På grunn av de mange sikkerhetshullene i versjon 3.0 som ble oppdaget i mars, ble lanseringen utsatt til slutten av mars. Nå varsler Microsoft at koden ikke vil være klar før i midten av april.

Sjekker sikkerheten
I følge Microsoft skyldes forsinkelsen at de vil sjekke sikkerheten nok en gang, før de lar vanlige nettsurfere teste den nye browseren. Explorer 4.0 representerer en omfattende oppgradering som integrerer nettet med utforskeren i Windows 95.

Utsatt
Det er over ett år siden Microsoft viste den nye nett-browseren første gang. Planen var å slippe en beta i oktober 1996. Så bestemte de seg for å legge til dynamisk HTML (en teknologi som gjør Web-sidene mer interaktive). Derved måtte lanseringen utsettes.

Utsatt og utsatt igjen
Etter de mye omtalte sikkerhetshullene i den gamle versjonen, er også beta-lanseringen stadig blitt utsatt. Microsoft lover imidlertid fortsatt at den ferdige Explorer 4.0 skal lanseres i midten av 1997. Vi håper selvfølgelig på et gjennomarbeidet produkt, men lurer på hva slags planleggingsverktøy de bruker hos Microsoft.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse