Deskill

Annonse


Forventer økning i øst

DeskillI Den tsjekkiske republikk kalkuleres det med “realistiske” prospekter på gode 100 millioner kroner, og i Slovakia for 350 millioner, i følge selskapets talsmenn.

Den Internett-tunge kundelisten er formidabel, med tilsammen 20 navn bare siden august i fjor. Da ble første kontrakt undertegnet.

Politiet stor kunde
Blant kundene er politiet med sendinger av fingeravtrykk over nettet fra 120 politistasjoner, blant annet fra grenseovergangene. Systemet skal utbygges til landets samtlige 350 politistasjoner, og med flere tjenester.

Telenor Slovakia har en kontrakt i Østerrike på 150 terminaler for personsøkeren AirPage. Blant selskapets Internett-kunder, er landets største selskap VSZ med over 50 forretningsområder, samt det statlige energiselskapet Slovak Energy.

Se også:

Størst i øst

Genial strategi

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse