Fra nett

Annonse


Uten hull

Fra nettEtter at det i mars ble det oppdaget en rekke sikkerhetshull i Microsoft Internet Explorer, har programvaregiganten ikke bare laget «lappesaker» for versjon 3.0 og 3.01. De har også klargjort den ferdiglappede browseren Internet Explorer 3.02 som nå er klar for nedlasting.

Her kan du laste ned
Internet Explorer 3.02 ligger klar på:
http://www.microsoft.com/ie/security/update.htm

Her kan du velge mellom kompaktutgaven eller den komplette utgaven på 10.4 MB med tilleggene NetMeeting, Internet Mail, Internet News, ActiveMovie, HTML Layout Control, og Comic Chat. Norsk versjon kommer senere.

Bedre Mail og News
Den nye versjonen inneholder en ny funksjon for automatisk oppsett av proxy-servere. I tillegg byr Explorer 3.02 på oppdatert Internet Mail og News, som varsler brukerne for de åpner e-post som er vedlagt program-filer.

Chevron velger Explorer
Sikkerhetshullene har gitt Microsoft en ripe i lakken, med det amerikanske oljeselskapet Chevron bestemt seg for å kaste ut Netscape Navigator fra sine over 25 000 PCer og heller bruke Internet Explorer. Chevron var en av Netscapes første storkunder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse