Annonse


Raskere til USA

Amerikanske MCIs planlagte ATM-forbindelse til England vil bli en del av Concerts globale ATM baserte tjenestetilbud og inkorporert i BTs eksisterende ATM-nett, CellStream. MCI og BT sa i oktober i fjor at de allrede i år vil innlemme nye land i sitt ATM-nett og at tilbudet vil bli en del av Concerts globale tilbud.

Klar neste år
ATM forbindelsen over Atlanteren er planlagt å stå driftsklar i 1998. – Sammenknytningen av USA og Storbritannia i en ATM-forbindelse er en naturlig fortsettelse av det grunnarbeidet BT og MCI har gjort til nå og som videreføres under Concert-vignetten, opplyser Nancy Gofus i Concert Communication Services.

Bærebjelke
MCI introduserte ATM-tjenester i fjor, og satser på ATM som en bærebjelke for fremtidige tjenester. Concert, som er et joint venture mellom BT og MCI har over 3000 kunder i et 50-talls land. Selskapet har distributøravtaler i 38 land, deriblant med Telenor i Norge.

Annonse


Annonse


Annonse