Arkivfoto

Annonse


Kreditkassen tok Tandem

ArkivfotoKreditkassens nye callcenter med navnet K-Telefontjenester, skal være i full drift løpet av sommeren.

K-Telefontjenester er basert på en Tandem Himalaya K1002 massiv parallellserver med callcenter-applikasjonen Betex-ESP. – Utviklingsarbeidet har gått meget raskt, sier Hans Jan Backer-Owe hos Tandem Computers på Lysaker.

Landsomfattende
Tandem-løsningen kopler bankens eksisterende applikasjoner til det nye callcentret. Serveren håndterer 120 inngående linjer og kan lett utbygges. Serveren styrer samtalene til automatiske talesvarere og til 30 kundebehandlere i Oslo, Kristiansand og Ålesund. Samtaler blir satt over sammen med skjermbildet.

Døgnåpen drift
– Vi er avhengig av et avbruddssikkert system som fungerer døgnet rundt, sier daglig leder Nina Jørgensen i K-Telefontjenester. – Vi har tiltro til Tandem som blant annet har levert tilsvarende callcentre til forsikringsselskapet Skandia og SAS’ hovedkontor i Sverige og til Posten i Finland.