Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Forlater Telenor Mobil

OSLO: To sentrale mobilforhandlere i Oslo-regionen kobler seg vekk fra Telenor og over til NetCom. MTX på Majorstua og Hico Telesenter var blant de største Telenor-forhandlerne.

I en melding fra NetCom heter det at MTX og Hico Telesenter har inngått fem-års avtaler, og heretter bare skal selge abonnement for NetCom. De to forhandlerne solgte i 1996 til sammen ca. 8.500 abonnement for Telenor Mobil, og de venter at veksten skal fortsette i 1997.

Bedriftsmarkedet
MTX har den siste tiden blitt et av Oslos største bedriftssenter for telekommunikasjon, med over 200kvadratmeter butikkflate. MTX skal selge alle NetComs tjenester i tillegg til data, hussentraler og telefaks.

Også Hico Telesenter har i likhet med MTX brukt de siste månedene til å bygge om sin forretning.

Begge de nye samarbeidspartnerne har allerede igangsatt store markedsaktiviteter, og NetCom melder at de har store forventninger til salget. NetCom hadde en økning i salget i 1996 på over 21%, og hadde ved årets slutt 283.315 abonnenter.
Stikkord: Mobil