Annonse


Elektroniske kataloger

Vision Factory tilbyr Cat@log Direct som lager kataloger og butikker på nettet.

Programmene fra danske Vision Factory kan hente data fra en hvilken som helst Oracle-, Informix-, MS SQL Server-, Sybase- eller en ODBC-database, og lage nettbutikker på sparket. Fordi den bruker eksisterende databaser, kan katalog-informasjonen raskt endres.

Satser på USA
Vision Factory åpner nå en salgsavdeling i Silicon Valley. Programvaren består av to moduler: Cat@log Builder for Windows 95 og NT som lager nettsidene, og Cat@log Manager for Windows NT som publiserer sidene. Prisen for de to modulene er henholdsvis ca 13.500 og 21.500 kroner.

Med eller uten maler
Vision Factory konkurrerer med katalogverktøy fra iCat (www.icat.com) som ligger i samme prisleie. Mens iCat inneholder maler for katalogsidene, regner Vision Factory med at kundene vil lage sine egne maler. iCat vil ventelig lansere en oppgradering med det aller første.

Annonse


Vanlige handelsservere
Vision Factory kjører på de vanlige handelsserverne fra Microsoft, Netscape og IBM, og fungerer sammen med betalingssystemene fra First Virtual Holdings, CyberCash og VeriFone. Selskapet ønsker dessuten å integrere Open Market.

Dansk nettbutikk
I Danmark har produktet vært beta-testet siden slutten av november. Her har elektrovarekjeden FONA laget elektronisk katalog ved hjelp av verktøyene fra Vision Factory.

Annonse