Annonse


Windows 98

I følge OEM-produsenter og andre kilder, har representanter for Microsoft i private samtaler varslet sine maskinvare-partnere om at de ikke kan vente leveranser av Windows 97 i år. Ettersom Windows NT 5.0 også er forsinket, kommer det ikke noen nye operativsystemer fra Microsoft i år.

Windows 9x forsinket
Inntil for en drøy uke siden omtalte Microsoft det nye operativsystemet som Windows 97. Nå har Microsoft offisielt døpt om det til Windows 9x. Wall Street har reagert negativt på nyheten, og sendt Microsoft-aksjene nedover.

Windows NT 5.0 forsinket
Tidligere denne måneden utsatte selskapet i all stillhet lanseringen av Windows NT 5.0 fra 1997 til første kvartal 1998. Forrige uke medgikk Bill Gates at NT 5.0 først ville komme i midten av 1998.

Office 96 eller 97?
Fra er markedsføringssynspunkt er det neppe lurt å lansere et nytt operativsystem på tampen av 1997, og i hvert fall ikke å kalle det Windows 97. I 1996 var den nye Office-pakken lanseringsklar på tampen av året, men Microsoft utsatte lanseringen og endret navnet til Office 97.

Annonse


Annonse