Annonse


Ny Intranet-strategi

– Mange av våre SNA-kunder fryktet at de måtte investere millionbeløp for å overføre funksjonalitet i SNA-applikasjoner til plattformer som kan håndtere Intranet. Vår nye Intranet-strategi forandrer bruken av IBM i nettverk. I tillegg til å overføre informasjon kan applikasjoner nås fra alle arbeidsplasser, sier lederen for Cisco Norge, Bjørn Christensen.

Høy sikkerhet
De nye produktene fra Cisco ivertar hensynet til stor sikkerhet i nettverk ved Intranet-løsninger. Det er to hovedprogrammer som Cisco tilbyr innen familien WebAccess -Web Connect og OpenVista. Programmet WebConnect er et program som gir tilknytning ved bruk av Java-kompatible web-lesere. Det vant produktpris både på Interop og hos Data Communications i fjor. Disse produktene lanseres nå for IBM S/390 kombinert med Cisco IOS for samme plattform.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse