Annonse


Italiensk mobilvekst

1996 var selskapets første hele driftsår. Tapene ble rapportert å være som forventet.

– I 1998 skal selskapet gå i balanse, lover Omnitels president Silvio Scaglia, men en forutsetning for dette er at selskapet må betale mindre for å bruke det statseide Telecom Italias linjer. Ifølge Scaglia er takstene for samtrafikk dobbelt så høye som i andre deler av Europa.

Rask vekst
Selskapet har nesten en million abonnenter. Omnitel hadde en vekst på nesten 35 prosent i løpet av fjoråret og selskapets president Silvio Scaglia hevder at selskapet er den raskest voksende og mest suksessrike nystartete mobiloperatør i Europa. Omnitel skal ha oppnådd 35 prosents andel av det italienske markedet.

Venter på liberalisering
Største problem er stadig i følge Silvio Scaglia de italienske myndighetenes somling med å liberalisere det italienske telemarkedet.

Annonse