Annonse


Fusjon i administrasjon

PC-Systemer Norge blir det overtagende selskapet. micro80 er verdsatt til 175 millioner kroner. 1,4 millioner skal utstedes i nye aksjer i PC-Systemer Norge, og de resterende 20 prosentene betales kontant, melder PC-Systemer Norge.

Det er ventet at den endelige fusjonsplanen signeres innen utgangen av april og at fusjonen gjennomføres med regnskapsmessig virkning fra første januar 1997.

Dobbel administrativ dose
PC-Systemer Norge utvikler administrative løsninger for det norske markedet og hadde et resultata før skatt i 1996 på 24,4 millioner kroner. Selskapet ble børsnotert på SMB-listen i juni 1996.

micro80 utvikler administrative systemer som innbefatter regnskap, OLFI, lønn, kundeoppfølging og butikkdata og hadde et resultat før skatt i 1996 på 11 millioner kroner.

Utvider nettet
– Vårt felles produktspekter representerer det aller beste innen administrativ databehandling for landets små og mellomstore bedrifter. I tillegg vil vårt samlede distribusjonsnett dekke markedet på landsbasis på en meget gunstig måte, sier administrerende direktør i PC-Systemer Norge, Per A. Boassen.

Annonse


Annonse