Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lager kabler i Russland

Innen år 2000 trenger Russland minst 300.000 kilometer fiberoptiske kabler. Et joint venture med formål å lage mange av disse kablene er nå dannet.

Det er selskapene Samara Cable Company og Corning Incorporated, sistnevnte fra USA som har undertegnet en avtale om samarbeid. Samara er etterfølger av Kuibyshevsky Communications Cable Plant, som tidligere var Russlands største produsent av kabel-produkter.

I løpet av september skal utstyr fra USA være på plass, slik at produksjon av fiberkabel kan starte etter planene i oktober.

Beholder ledelsen
Det nye samarbeidet skal i følge Anvar Bulkhin, sjef i Samara gi selskapet muligheten til å beholde den ledende posisjonen i det russiske markedet, og møte landets behov for fiberoptiske kabler, skriver det russiske nyhetsbyrået Interfax
Stikkord: Mobil