Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny sjef for Norden

OSLO: Gregory Singh er ansatt som ny sjef for nettverksselskapet Cabletron i Norden og Baltikum. Han har de siste årene vært Cabletrons salgs- og markedssjef i samme region.

Arkiv
– Mitt mål er at Cabletron skal fortsette den sterke veksten i Norden og Baltikum. Samtidig kommer vi til å fortsette satsningen mot bredere markedskanaler og fordypet partnerprogram, sier den nye Cabletron-sjefen.

Forsterker support-siden
– På produktsiden kommer vi til å forsterke konseptet for nettverksløsninger og tilby kundene mulighet for «one-stop-shopping». Det innebærer at vi forsterker både service og support, samt setter fokus på Spectrum, vår løsning for nettverksoverføring, sier Singh.

Markedsvekst
Cabletron økte omsetningen i Norden og Baltikum med 40 prosent i regnskapsåret 1997, som løp fra mars 1996 til februar 1997.

Markedsveksten var i samme periode på 25 prosent, melder Cabletron.