Annonse


Nordiske CD-ROM på nett

Nordisk Medie Nyt er Nordisk Ministerråds mediepolitiske meldingsblad og finnes både i trykt- og Internett publikasjon.

CD ROM katalogen befinner seg på nett og skal ajourføres kontinuerlig. Oversikten tar for seg nordiske originalproduksjoner og oversatte titler. Det er også mulig å hente ned en demo på hva CD-ROMen har å tilby.

Argusøyne på CD ROM
– Den er i startfasen ikke komplett – og vil kanskje aldri bli det. Men ambisjonen er, så langt det er mulig, å følge denne sektoren med argusøyne, heter det i introduksjonen til produktet, sier redaktør Terje Flisen i Nordisk Medie Nyt til Dagens Telecom.

Ingen andre alternativer
– Jeg kan ikke se at det i dag finnes andre norske eller nordiske CD-ROM oversikter med ambisjoner om å bli så komplette, sier Flisen.

Oversikten finner du på:http://www.nmn.org/

Annonse