Vetikke

Annonse


Hårfine tips på nett

VetikkeDet er av frisørene man får vite det. De omgås Hollywoods heteste navn og skal etter sigende sitte inne med mye inside informasjon om hvem som ligger best an under lørdagens Academy Awards-fest i Los Angeles.

Madonna
Nå har Cinemania Online lagt ut de hårfine tipsene på Internett. Og skal vi tro hva hårekspertene har klart å uteske, er Madonna/Evita det navn som går igjen. Filmen betegnes som en trendsetter på alle plan.

Mest sexy
Minst trendy derimot er visstnok Barbara Streisand i ‘The Mirror Has Two Faces’, mens Kristin Scott Thomas, ‘English Patient’ , nådde høyest som i kategorien beste kvinnelige skuespiller, mens hennes mannlige motspiller visstnok skal være mest sexy, selv om Tom Cruise bare lå en hårsbredd etter.

Beste film
Og i følge hårguruene er Den engelske pasienten beste film, med Shine som en skarp konkurrent. Som beste regissør scorer Anthony Minghella (Den engelske pasienten) klart høyest.

Party guide
For dem som ønsker å arrangerer Oscar-party hjemme, mangler det ikke på råd. Cinemania byr blant annet på en ‘Oscar Party Kit’, fra Hollywoods hotteste partyarrangører. Her finnes oppskrifter og tips om hva du kan kaste på TV-skjermen dersom sinnet tar overhånd.

Virtuell happening
En partyinvitasjon hører også med. «Cinemanias Utterly Global Multimedia Internet Oscar Happening» er et globalt virtuelt Oscar-party hvor surfere verden over siden 8. mars har vært invitert til å gi sine egne favoritter – uansett om de er nominert eller ikke…
Sjekk ut dagens kjendistips på:http://cinemania.msn.com/cinemania/award…emyawards/oscars96/HairAcademyAwards.htm

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse