Arkiv

Annonse


Få luksusepler

ArkivSelskapet har varslet en jubileumsmodell som skal være forskjellig fra alt annet som er sett av personlige datamaskiner. Samtidig skal de markere starten på en designprofil fra Mac.

Eksklusiv og rå
Dagens Telecom skrev om jubileumsmodellene 4. mars i år. Siden den gang er det bestemt at det skal produseres 12.000 av jubileumsmodellen, og ikke 10.000. Og nå er det også avklart at det norske markedet skal få 50 eksemplarer.

Ingen vanlig datamaskin
– Dette er slett ingen vanlig hjemmedatamaskin, men først og fremst en eksklusiv modell for Mac-tilhengere som ønsker å investere i et samlerobjekt, sier direktør Odd Martinsen i Apple Computer Norge.

Ny design
– Modellen skal ikke bare markere jubileet vårt. Maskinen markerer starten på en ny generasjon av Apple datamaskiner, sier Martinsen.

Han venter stor rift om maskinene. Apple har fått flere henvendelser, men han vil ikke si noe om hvem som skal få kjøpt jubileumsmodellen, og eventuelt hvordan.

Dyr luksus
Norsk pris blir omlag 50.000 kroner. Maskinen leveres med 603/250 mhz prosessor, eget lyd og høyttalersystem produsert av amerikanske Bose, fjernsyns- og radiomottaker, CD-spiller og raskt modem.

Annonse


Annonse