Annonse


Siemens valgte Netcom

Det er en hyggelig takk for sist NetCom nå får fra Siemens og administrerende direktør Hans Lødrup: NetCom har helt siden starten kjøpt mye av sin infrastruktur fra Siemens, nå kjøper Siemens sine mobiltelefontjenester fra NetCom.

Skifter til GSM
1000 abonnenter hos Siemens har allerede skiftet fra Telenor Mobil til NetCom, skriver Dagens Næringsliv torsdag, mens et par hundre NMT-kunder står igjen med sine gamle abonnementer. Også disse vil etterhvert skifte over til GSM.

Størst
I tillegg hadde Siemens tidligere mange NetCom-abonnenter blant sine ansatte, slik at totaltallet nå er kommet opp i 2 100. Dermed er Siemens blitt NetComs største bedriftskunde . Tidligere har drosjesentraler rundt i Norge, samt budbilfirmaer i Oslo, vært NetComs største kundegrupper.

Prisreduksjon
Mobilselskapet håper at Siemens Norge neste år også vil bruke NetComs tjenester for fasttelefoni. Men det er ikke bare det gamle kundeforholdet mellom Siemens og NetCom som begrunner valget. Minst like viktig er antakelig prisene man har forhandlet seg frem til.

Tidligere betalte Siemens inntil kr 2,37 pr. minutt for samtaler mellom mobil- og fastnett eller fra mobil til mobil. Nå reduseres dette beløpet med nesten to tredeler, til 81 øre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse