Annonse


Munthe ikke fornøyd

– Jeg er ikke fornøyd med fjorårets tall, de kunne ha vært bedre. NetCom hadde i fjor en del engangs investeringer for markedsføring og distribusjon som har gjort sitt til å redusere resultatet, sier adm. direktør Gert Munthe til Dagens Telecom.

Break even i år!
NetCom-sjefen har fremdeles tro på at de vil kunne snu tallene fra minus til pluss i løpet av 1997. Selskapet hadde en omsetning i fjor på 989,2 millioner kroner, det vil si en økning på hele 55 prosent fra året før.

– Mot slutten av fjoråret fikk vi en positiv utvikling som ser ut til å vedvare i år, og vi ser optimistisk på fremtiden. Vi har tro på break even i løpet av året, men noe positivt årsresultat vil vi nok ikke se før i 1998, sier Munthe.

Større vekst
NetCom er skuffet over abonnent-tilgangen og omsetningsveksten i fjor, men selskapet regner med en høyere vekstgrad i løpet av 1997. Veksten vil blant annet komme fra nye og mer trofaste bedriftskunder som ringer mer enn privatkundene.

– Vi har arbeidet mye med distribusjon i året som gikk, og har nå gode avtaler med etablerte forhandlere i Oslo og Bergen. NetCom satset også mye på Klart Svar i fjor. Kjeden står for 70 prosent av alle nysalg, sier Munthe.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse