Arkiv

Annonse


Redusert GSM-stråling

Arkiv– Telefonen vil komme i salg hos alle de store mobilforhandlerne rett etter påske. Global Handy vil antakelig ha en pris mellom 2.000 og 2.500 kroner, avhengig av type abonnement, sier produktsjef Anders Øvreås til Dagens Telecom.

Forsinket
Dagens Telecom skrev allerede i januar om Simonsens Global Handy med den spesielle S-formen, og en vekt på 135 gram.

– Global Handy skulle egentlig ha vært i salg fra midten av februar, men på grunn av tidligere erfaringer ønsket vi ikke å lansere telefonen før vi var sikre på at alt var helt klart. Det hadde selvfølgelig vært fint å få den ut før påske, men det er uansett NMT-450 telefonene som er mest aktuelle i påskefjellet, sier Øvreås.

«Brent barn»
Simonsen har tidligere brent seg på for tidlig lansering. For et par år siden var Simonsens telefoner merket, pakket og klare for utsendelse fra den britiske produsenten Orbitel. Rett før telefonene skulle sendes ut ble det klart at Ericsson hadde kjøpt Orbitel, og dermed ble det ingen telefoner på Simonsen.

– Ericsson tok ansvaret, så vi ble ikke sittende med regninga, men vi hadde jo allerede lansert telefonen med brask og bram. Vi ønsket ikke at noe slikt skulle skje denne gangen, sier Øvreås til Dagens Telecom.

Se også:
«Liten og lett Siomonsen»

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse